Menu
Appel- en perenteler in Kapelle Zes generaties An apple a day keeps the doctor away

Welkom!

Het is fijn werken in de fruitteelt!

De fruitteelt is een veelzijdige sector, elk seizoen biedt weer nieuwe werkzaamheden. Daarnaast ben je veel buiten aan het werk, één met de natuur.

Een aantal teelthandelingen gebeuren machinaal, maar de meeste nog steeds met de hand. Daarvoor hebben we dus nog steeds mensenhanden nodig, om ons te helpen met de boomverzorging én natuurlijk de fruitpluk.

Gedurende het jaar hebben we meerdere drukke periodes, waarin we tijdelijk extra personeel nodig hebben. Onder het kopje ‘vacatures’ vind je de verschillende functies waar wij mensen voor zoeken. Heb je vragen? Stel ze in het sollicitatieformulier onderaan de pagina!

Vacatures

Stagiaire

Wij hebben nog 1 plaats beschikbaar voor een stagiair(e). Studeer je in de vakrichting tuinbouw/fruitteelt of precisie landbouw/techniek en zoek je nog een interessante stageplaats, neem dan contact op via onderstaand contactformulier!

Vaste medewerkers

Wij hebben slechts enkele plaatsen beschikbaar voor vaste medewerkers. Hierbij is het een pré als je ervaring hebt in de fruitteeltsector en/of beschikt over relevante diploma’s/certificaten. Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, kan je contact opnemen via onderstaand formulier.

Seizoensarbeiders

Wij zijn op zoek naar seizoensarbeiders, dat zijn werknemers die ons tijdelijk kunnen helpen in drukke periodes. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan snoeiers (in de maanden januari/februari/maart), dunners (in de maanden juni/juli) en plukkers (vanaf eind augustus tot eind oktober). Hiervoor heb je geen startkwalificatie nodig, iedereen die van aanpakken houdt is welkom.

Solliciteren

Wij nodigen je graag uit om te solliciteren!

Wil jij ons komen helpen als tijdelijke kracht, stagiair(e) of vaste medewerker? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!